Referenties

24 oktober 2018, Theo Fuhler werkte samen met Agnes Brinkman bij VONK EUA

Theo Fuhler
Project Manager bij VONK EUA

Agnes heeft na een korte inwerkperiode alle taken met betrekking tot documentcontrol en financiële projectadministratie erg snel tot zich genomen. In mijn rol als Projectmanager heb ik de pro-actieve houding, professionaliteit en betrokkenheid van Agnes tijdens haar periode bij VONK EUA erg gewaardeerd.


22 oktober 2018, Merijn van Mourik werkte samen met Agnes Brinkman bij VONK EUA

Merijn van Mourik
Managing Director bij VONK EUA

Agnes is begonnen bij VONK als document controller en heeft zich in 7 maanden tijd meer dan bewezen als een all round project professional. Agnes is een sociaal betrokken persoon, prettig om mee te werken en een echte team speler. Het is een ervaren persoon die pro-actief acties oppakt en vervolgens zonder al te veel aansturing zelfstandig tot een goede uitkomst brengt.


17 november 2017, Jean-Paul Adema werkte samen met Agnes Brinkman op het project Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld

Jean-Paul Adema
Sr. Projectleider bij Van Hattum en Blankevoort

Ik heb Agnes meegemaakt tijdens de realisatiefase op het project; “Hoogwatergeul Veessen – Wapenveld”, als documentbeheerder. Hier was zij de stabiele factor als het gaat om accuraat registreren, beheren en bewaken van de documentenstroom. Toen zij enige tijd niet aanwezig was werd duidelijk welk gat ze achterliet en is alles in het werk gesteld haar weer snel op deze positie terug te krijgen, wat onderschrijft welke sleutelpositie Agnes ingevuld heeft. Agnes is een sociaal betrokken persoonlijkheid met wie ik heel prettig heb samengewerkt.
Vaak wordt onderschat hoe belangrijk deze rol binnen het projectteam is en daarom wens ik iedereen de betrokkenheid van Agnes toe.


15 november 2017, Gertrude Lebbink-Fransen werkte samen met Agnes Brinkman bij Combinatie IJsselweide op het project Hoogwatergeul Veessen-Wapenveld

Gertrude Lebbink-Fransen
Programmasecretaris Rivier in de Stad bij Gemeente Zutphen

Een warme persoonlijkheid die altijd klaar staat om een ander te helpen, dat is wat mij te binnen schiet wanneer ik aan Agnes denk.” Een flexibele opstelling, doorzettingsvermogen, de rust die ze uitstraalt en de bereidheid om te leren en werken. “Agnes verdient mijn oprechte aanbeveling”


7 oktober 2014, Gerrit Boonzaaijer werkte direct samen met Agnes Brinkman bij VOF GMB Civiel – Imtech Traffic & Infra

Gerrit Boonzaaijer
Sr. Uitvoerder / Procesmanager

Agnes heeft ons als projectsecretaresse in de realisatiefase ondersteund op het project “Energiefabriek Apeldoorn”. In de dynamiek van dit innovatieve project en de daarbij behorende contractvorm (BVP) wist ze zich snel in te leven en haar meerwaarde te laten zien door accuraat en effectief te werken. Dit met samenwerkingsprogramma’s voor documentbeheer (SharePoint), projectcommunicatie, opstellen van contracten etc. Door de rust die zij uitstraalt, en ook geeft door het geleverde werk, een meerwaarde voor elk project!


6 januari 2014, Esther Molema werkte samen met Agnes Brinkman bij Kennis- en behandelcentrum Dyslexie

Esther Molema
Auteur at Oplossingsgericht werken met Jesse heeft Dyslexie

Agnes is in staat om zich in zeer korte tijd onmisbaar te maken. Op een prettige en professionele wijze doet zij haar werk. Iemand met de kwaliteiten en inzet van Agnes zit niet lang zonder werk!


18 juli 2012, Bert Eenkhoorn gaf leiding aan Agnes Brinkman bij GMB Civiel BV

Bert Eenkhoorn
Bedrijfsleiding bij GMB Ervaar de zekerheid

Agnes heeft als invalkracht de functie van vestigingssecretaresse uitgeoefend. Zij is in staat gebleken in zeer korte tijd te integreren in het bedrijf en haar taken snel efficient en doelmatig te kunnen uitvoeren.


25 oktober 2011, Elly de Jong werkte samen met Agnes Brinkman bij Strukton Worksphere

Elly de Jong
Interim hr-manager

Ik heb Agnes leren kennen als een betrouwbaar mens en medewerker.


5 oktober 2011, Patrick Holterman werkte samen met Agnes Brinkman bij Strukton Worksphere

Patrick Holterman
Senior Process Engineer at Enexis B.V.

Agnes is een serieuze en hardwerkende secretaresse. Ook in moeilijke tijden bij de toenmalige vestiging Zwolle bleef zij positief en met volle motivatie haar werk uitvoeren.
Agnes was altijd bereid om andere mensen te ondersteunen in het werk. Samenwerking is voor haar een vanzelfsprekendheid.
Ik heb bij Strukton Worksphere fijn met Agnes samengewerkt.